Försäkringskassan....

Fy faaaaan säger jag bara, att de inte får nog. Kan de inte sluta jävlas med människor. JAg har aklltid inbillat mig att människor som har andra människors liv i sina händer är ödmjuka och varma. Men jag har nbog fel.
Fy faaan.
Ni som hängt här ett tag vet ju hur jag har slagits för att få ut Fredriks dagar, för Hilja och Lukas, jag har fortfarande inte fått ut dagarna. Jag började funder aoch ringde för att hör ahur det går.  men nej då, ännu inga dagar i sikte. Det lär inte bli några heller.
De är och förblir låsta på honom, om han inte skriver under pappret. Men förfaaaan han är ju död.....
Så återigen, är du säker på det???? Eller ja idag var det mer, jasså, det står inte är, är det säkert.....
Då fick jag nog, bad dem dra åt helvete.

Ja inte nog med detta, det krånglar med twinsens dagar, för jag på hemsidan ser det ut som om jag bara har fått dagar för ett barn, inte de där 180 (?) extra, men jag orkade inte tjata. Jag har inte vågat mig på att försöka överlåta Fredriks pappadagar på min pappa och mamma så jag kan få lite hjälp här hemma utan de är här alldeles av sig själva s.a.s. Utan nån kompensation alls. Samma med Fredriksföräldrar. Men jag funderar på om jag kan ta ut hans dagar och sen sätta över pengarna till dem. Det borde ju funka bättre. För då får de ju iaf pengar...

Ja annars, hedvig har inte kräkts nått mer utan mår bra, har visserligen jordens magknip just nu, trots massage, sempersmagdropper, så nu efterlyser jag alla husmorsknep för att få bort magknipet. Jag äter inte lök, inte mjölkprodukter, eftersom både Lukas och Hilja var kännsliga.

Ja idag fyller mina småpluttar en månad, kan ni förstå hihi det är helt otroligt.
Jag och vilddjuren var på kalas igår, grannarnas tvillingar fyllde 1, jag tänkte att jag bara skulle gå dit en stunde, när vilddjuren här drar igång så brukar det bli mycket mycket intensivt. Men jag blev kvar länge. Dels så fick jag barnvakt hehe, eller ja snarare födelsedagsbarnens stora syster på 16 tog Hävviv och ias (som Hilja kallar dem) i famnen och sen satt hon där hehe. Så jag hade chans att faktiskt gå runt lite, socialisera mig. Tänk, iobland önskar jag att jag hade en extra famn. För Lukas tittade så konstigt på mig när jag satte honom i mitt knä ett tag där. Som ungefär, men vad gör du mamma, där ska ju inte jag sitta, för jag är förstor nu.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag skulle också jättegärna sitta och hålla Hävviv och ias :)

2008-03-11 @ 04:59:09
Postat av: Anna

Usch! De är ju hopplösa! Lider med dig, tycker att de borde skärpa sig och behandla folk med respekt. /Anna

2008-03-11 @ 09:46:13
URL: http://alsjoholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0