Ärkepuckot Sara

Åååååh ibland borde man se sig omkring, använda sina tidigare kunskaper istället för att försöka hitta på nått nytt. Jag har ju, som jag skrev i förra inlägget, kontaktat Ericastiftelsen som, kortfattat ,har specialiserat sig på psykoterapi för barn och ungdomar. kruxet är att de finns i stockholm.
Men så slog det mig, när jag läste på BUP-föreningarnas sida, Barntraumateamet i grannstaden. VARFÖR HAR JAG INTE TÄNKT PÅ DEM INNAN?????? De har specialiserat sig på att ta hand om barn som råkat ut för trauman av olika slag, där ibland föräldrars plötsliga död genom olycka. Jag menar vad är det som har hänt här??? Ja inte var det precis nån förväntat dödsfall
åååh ibland blir man bara sådär pissed på sig själv.
Varför har jag inte tänkt på dem innan.

och varför har INGEN annan tänkt på dem innan, varför har BUP här INTE kontaktat dem????? Suck suck. Psykvården i detta landsting är under ALL kritik måste jag säga. Hade det inte varit för att jag har ett så perfekt dagis till barnen och ett jobb jag älskar hade jag flyttat härifrån. Jag hade flyttat nånstans nära familjen, där jag hade haft lättar med stöd men endå.
Eller hit kanske, invadera P och A... fast nej, det blir inte samma njutning att komma hit sen.

Nej nu ska jag sova tror jag. Ja man blir trött av att vara ute nästan hela dagen.
I morgon ska det formuleras mail till barntraumateamet. Jag kanske ber er om hjälp, ni får säga vad ni tycker.

Men ni får en bild till att njuta av så länge, tills jag formulerat nått smart.
image12
Kram från Sara

Kommentarer
Postat av: Anna Sundvall

Sara! Jag önskar att jag kunde skicka ett hav av styrka till dej och dina barn, håller tummarna att du får den hjälp du behöver åt din lilla kille, har själv 3 barn.Så jag kan verkligen känna din oro och förtvivlan... Var stolt över att du ber om hjälp!!
Många kramar från en som berörts av din blogg....

2008-04-28 @ 11:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0