4års kalas

Kalas för en nybliven fyraåring är synonymt med ett ord, slutkörd!

haha
nej men det gick bra, Lukas var glad, jag var glad, Hilja var glad och Hävvan och Elias sov gott trots 10st 3-5åringar plus Hilja, som faktiskt kan låta mycket mer än 10st 3-5åriongar tillsammans. Hehe

Så idag har jag pustat ut kan man sänga, fick sovmorgon, Annika och Peter tog alla barnen, även Heviasarna som de nu mer kallas. Hilja har lite svårt för det där med Hedvig och elias, de är ju dessutom rätt lika (även jag har svårt att se skillnaden ibland) så jag förstår henne. Så nu mer kallas de, istället för bara hävviv som det varit förut, för Heviias Ett godtagbart smeknamn, hehe

Men nu har P och A åkt så jag väntar bara på att söndagskaoset ska bryta ut. Jag borde både städa och dammsuga, men dammet ligger garanterat kvar i morgon med.

Ja í morgon ska bli en intressant dag, först ska Lukas och Hilja till dagis, sen ska Hevias och jag till barn på återbesök, sen blir det en vända in på mitt jobb, säga: hejhej vi äter lunch här och ja sen blir det en sväng på stan och en date med en barnvakt, som ska dra runt hävvan och elias medans jag går till tandläkaren. SKa bli intressant att se om jag har några hål.
Sen blir det packa in gullvipporna i bilen, racerköra (vilket jag inte gör men endå) till dagis för att hämta Lukas och Hilja och sen hem för att vid 22 hämta min syster och hennes Johanna vid flyget. Det blir intressant måste jag säga. Men jag har mutat grannens grabb så han ska vara barnvakt på kvällen till Lukas och Hilja. JAg tänkte nästan köra en extra runda bara för att han ska känna sig lite duktigt så. För jag vet hur roligt han tycker att det är.
hehehe

NEj nu är det nog nattning som gäller för mina stora vildbasar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0